Európska aktívna sociálna politika - Husáková, Mária
Základné prvky sociálneho modelu Európskej únie. Spôsob financovania sociálnej ochrany v štátoch Európskej únie. Prehľad najvýznamnejších dokumentov a rozhodnutí Rady Európy so zameraním na sociálny obsah. Štruktúra výdavkov sociálnej ochrany za rok 2002.