Manažment a úspešnosť slovenských agrárnych podnikov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza vplyvu manažmentu na úspešnosť poľnohospodárskych podnikov. Závery analýzy, ktorá si vyžiadala dotaznikový prieskum v 46 podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby, ktorý bol zameraný na získanie informácií od poľnohospodárskych prvovýrobcov v členení na vytypované tvrdé a mäkké faktory manažmentu.