Postavenie žien na trhu práce a v rodine - Rievajová, Eva
Problém zamestnanosti žien a segregácia na trhu práce. Vzdelanostná úroveň žien a mužov na Slovensku. Miera nezamestnanosti žien. Rodina v spoločenských premenách. Ciele rodinnej politiky vo vyspelých štátoch. Významné zmeny v rodinnej politike a v systéme štátnych sociálnych dávok.