Využívanie IKT pri testovaní - jedna z foriem zvýšenia kvality vzdelávania - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza využívania informačných a komunikačných technológií (IKT) pri testovaní vedomostí žiakov. Druhy hodnotenia vedomostí žiakov: diagnostické, formatívne a sumatívne. Využitie počítačov v procese hodnotenia. Úloha počítača v procese hodnotenia. Testovacie programy a ich funkcie. Proces testovania vedomostí a zručností žiakov. Vyhodnotenie výsledkov testu a spätná väzba. Výhody a nevýhody testovacích programov. Krátky prehľad testovacích programov.