Finančné poradenstvo - Brondošová, Jana
Z obsahu: Komu pomáhajú poradcovia. Multilevelový systém. Ako rozpoznať dobrú ponuku od zlej. Štát uvažuje o regulácii poradenstva. Legislatíva. Prečo sa pri poistení cez telefón dáva zľava. Kto je kto v brandži. Najväčšie finančnoporadenské siete na Slovensku. Na čom zarábajú siete.