Bond market in Poland - Łukasik, Gabriela
Význam obligácií v Poľsku ako kapitálovej akvizície, ale aj ako alokačného zdroja. Typy obligácií vo vzťahu k regulačným pravidlám. Konflikty, ktoré vyplývajú z povahy konvertibilných obligácií. Špecifikácia regulačného rámca.