Cvičná firma ako špecifická organizačná forma vyučovania - Velichová, Ľudmila
Tri základné teoretické koncepcie cvičnej firmy. Koncepcia koncentrácie a precvičovania učiva. Koncepcia cvičnej firmy ako náhrady praxe. Koncepcia cvičnej firmy ako špecifického vzdelávacieho miesta. Obchodná vzdelávacia sféra. Technologická vzdelávacia sféra. Sociálna vzdelávacia sféra. Cvičná firma a koncepcia činnostnej organizácie. Cvičná firma a koncepcia kľúčových kvalifikácií.