[Štrukturálna politika a štrukturálne zmeny v ekonomike] - Husár, Jaroslav
Recenzia na monografiu: Melišek, F. Štrukturálna politika a štrukturálne zmeny v ekonomike. Komplexný pohľad na štrukturálnu politiku, jej definovanie a obsahová charakteristika. Ciele a nástroje štrukturálnej politiky. Ekonomický rast a ekonomický rozvoj. Analýza štruktúrnej politiky EÚ.