[Teória a politika kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov] - Polavka, Vladimír
Recenzia na publikáciu: Sivák, R.- Mikócziová, J.: Teória a politika kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov. Monografia je členená do desiatich kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú. Význam publikácie spočíva v komplexnom spracovaní jednej z najdôležitejších a najzložitejších úloh finančného riadenia.