Wellness ako súčasť zdravotného cestovného ruchu - Javorská, Jana
Rastúce zdravotné uvedomenie ľudí, snaha o zodpovedný prístup k vlastnému zdraviu a rozvoj zdravotného cestovného ruchu. Trend wellness v zahraničí a na Slovensku. Programy wellness v rozvoji kúpeľníctva. Wellness v ponuke hotelov. Uplatňovanie wellness vo Švajčiarsku a v Bavorsku. Ponuka služieb wellness v slovenských hoteloch.