Spotrebiteľ v cestovnom ruchu a jeho ekvivalenty - Tvrdoňová, Katarína
Spotrebiteľ v ekonomickej teórii a jeho správanie. Delenie spotrebiteľa podľa spávania sa na trhu : pred nákupom - jednotlivec a inštitúcia, počas nákupu - zákazník, po nákupe - konečný spotrebiteľ. Spotrebiteľ v cestovnom ruchu. Pojem návštevník v cestovnom ruchu. Ekvivalenty spotrebiteľa v cestovnom ruchu : zákazník, klient, hosť, účastník.