Internetová prezentácia ako nástroj marketingovej komunikácie hotela - Petrovaj, Miloš
Výhody využívania internetu v cestovnom ruchu z hľadiska získania zahraničnej klientely. Marketingová komunikácia s využitím vlastnej webovej stránky. Výsledky výskumu internetových prezentácií vybraných slovenských hotelov. Hodnotenie dostupnosti, formy, obsahu a dojmu z prezentácie hotela. Porovnanie prezentácií mestských a rekreačných hotelov.