O politike cestovného ruchu na 4. Európskom fóre cestovného ruchu - Hanesová, Lívia
Výzvy pre budúci rozvoj cestovného ruchu. Regionálny charakter cestovného ruchu. Politika súdržnosti Európskej únie v záujme podpory konkurencieschopnosti európskeho cestovného ruchu a vytvárania pracovných príležitostí. Lepšia regulácia a koordinácia v cestovnom ruchu. Zlepšenie čerpania dostupných finančných zdrojov EÚ. Aktivity na podporu rozvoja cestovného ruchu.