SEPA - ambiciózny projekt v oblasti platobného styku - Holička, Peter
SEPA (Single Euro Payments Area) - jednotná oblasť platieb v eurách. Hlavné poslanie. Koordinačný orgán projektu SEPA - Európska platobná rada. Vytvorenie rámcových pravidiel pre základné platobné nástroje (úhrady, inkasá, platobné karty). Tri etapy projektu SEPA: plánovanie, implementácia a migrácia. Vplyv na štrukturálne zmeny v krajinách eurozóny. Schopnosť spracovať platobné nástroje SEPA ako podmienka prístupnosti nových platobných nástrojov zákazníkom v roku 2008.