Postavenie Turecka v medzinárodnom cestovnom ruchu - Kalagan, Hasan H.
Prírodné podmienky rozvoja cestovného ruchu v Turecku. Najnavštevovanejšie oblasti Turecka. Návštevnosť a príjmy v zahraničnom cestovnom ruchu. Motivácia a pôvod zahraničných návštevníkov.