Harmonizovaná menová a banková štatistika Národnej banky Slovenska bilančná štatistika peňažných finančných inštitúcií ako základ na výpočet menových agregátov podľa metodiky Európskej centrálnej banky - Brziaková, Ivana
Pokračovanie z č. 9/2006. Agregovaná a konsolidovaná bilancia sektora peňažných a finančných inštitúcií. Protistrany menového agregátu M3. Vykazovanie bilančných položiek. Metodika výpočtu rezervnej bázy na výpočet povinných minimálnych rezerv. Výpočet referenčnej hodnoty M3 - medziročnej miery rastu.