K niektorým kritériám hodnotenia podielových fondov - Pilch, Ctibor, 1957-
Podielové fondy a ich výhody pre klientov. Hodnotenie podielových fondov správcami. Výkonnosť fondov. Riziko, volatilita a veľkosť fondov. Výhody a obmedzenia veľkých i malých podielových fondov.