Meranie operačného rizika vo finančných inštitúciách s dôrazom na bankový sektor - Podoliaková, Katarína
Operačné riziko vo finančných inštitúciách. Determinácia operačného rizika. Koncepcia merania operačného rizika. Metóda Top-down a Bottom-up používaná pri meraní operačného rizika. Tri spôsoby merania operačného rizika podľa odporúčaní Bazilejského výboru pre bankový dohľad.