Ponuka Cash poolingu - Rendek, Peter
Definícia cash poolingu. Metódy cash poolingu v ponuke bánk: cash sweeping - metóda preúčtovania kreditných zostatkov, zero balancing - metóda nulových zostatkov, cross compensation - metóda "kompenzačného" účtu a ich princípy. Produkty cash-poolingu a cash sweepingu.