Zdaňovanie v podmienkach globalizácie ekonomiky - Ďurinová, Ivona, 1964-
Základné črty globalizácie z pohľadu zdaňovania. Pozitívne a negatívne dôsledky globalizácie. Dve etapy daňovej harmonizácie v Európskej únii. Vzťah daňovej harmonizácie a daňovej konkurencie.