Business and sustainable development: automotive industry - Oreský, Milan, 1956-
Trvalo udržateľný vývoj, definícia a jeho vplyv na obchod a spotrebiteľov. Obchod a trvalo udržateľný rozvoj: automobilový priemysel. Trvalo udržateľný rozvoj a spotrebitelia. Európska únia a trvalo udržateľný rozvoj. Rozpočet EÚ a regulácie. Trvalo udržateľný vývoj na Slovensku.