Knowledge and management in enterprise - Porvazník, Ján
Základné pojmy. Konkurencia verzus spolupráca v podnikaní. Ciele podnikania. Potreba vývoja sociálnej zrelosti v príprave zamestnancov na manažérske kompetencie. Smerovanie ku kompetencii v oblasti manažmentu.