Factors of the local development of border areas of Podkarpacie - Smoleň, Marek
Prístup Poľska do EÚ. Integrácia dáva možnosť na dynamické zlepšenie ekonomickej situácie aj v pohraničných oblastiach. Vývojové determinanty kooperácie na príklade Podkarpatska. Ekonomická pozícia podkarpatského regiónu. Regionálna kooperácia pohraničných oblastí.