RFID mýty a reálné možnosti
Technológia RFID a možnosti hromadného čítania a čítania na veľkú vzdialenosť. Výhody RFID v porovnaní s čiarovým kódom. Aplikácia technológie RFID : určovanie polohy v sklade, evidencia vratných obalov, evidencia požičiavania stavebných strojov, evidencia vjazdov na autobusovú stanicu. Terénne využitie mobilného terminálu WA PRO.