Ethical implications of post-communist transition economics and politics in Europe - Mojžiš, Miroslav
Recenzia na publikáciu autorov Bruno S. Sergi, William T. Bagatelas: Ethical implications of post-communist transition economics and politics in Europe. Vývoj krajín strednej a východnej Európy po páde sovietskeho impéria. Rozdelenie publikácie do jednotlivých kapitol a ich charakteristika. V závere autori vyzdvihujú problém etiky pri vývoji jednotlivých krajín.