Marketing a inovačný proces - Mariaš, Miroslav
Nevyhnutnosť inovačnej stratégie v aktívne sa rozvíjajúcom podniku. Dosiahnutie väčšieho zisku ako motív inovačných procesov. Ako zlepšiť konkurenčnú schopnosť podniku. Logistika a inovácie. Využívanie informačných technológií v logistike. Technológia RFID v logistike.