Aktivity za bezpečný internet pre deti a mládež - Ondrejková, Anna
Vplyv informačných a komunikačných technológií na vývoj spoločnosti. Internet a jeho postavenie v informačnej spoločnosti. Škodlivý a protizákonný obsah na internete. Prieskum Eurobarometer o nebezpečnom obsahu na internete v nových krajinách EÚ. Aktivity za bezpečný internet v EÚ.