Made in ROMANIA - Mazág, Martin
Golden Drum - festival v Portoroži. Golden Drum 2006 - ročník o reklamných kampaniach, rumunských úspechoch a nových výzvach reklamného priemyslu. Tabuľka najúspešnejších agentúr. Ocenenie slovenských agentúr.