Spotrebné dane, zákony s komentárom - Šubík, Peter
Zákon č. 104/2004 Z.z. o spotrebnej dani z vína v znení ďalších zákonov a zákona č. 217/2006 Z.z. Zákon č. 105/2004 Z.z. o spotrebnej dani z liehu v znení ďalších zíkonov a zákona č. 278/2006 Z.z. Zákon č. 107/2004 Z.z. o spotrebnej dani z piva v znení ďalších zákonov a zákona č. 218/2006 Z.z. Komentáre k jednotlivým zákonom.