Faktory motivácie výrobných robotníkov - Hitka, Miloš
Riadenie ľudských zdrojov ako hlavná zložka podnikového riadenia. Systémovo koncipované riadenie ľudských zdrojov orientuje zamestnancov tak, aby sa dosiahli základné strategické zámery a ciele podniku. Motivácia, faktory pracovnej motivácie, motivačný program a jeho tvorba. Zhluková metóda analýzy motivačných faktorov. Podrobná analýza motivácie výrobných robotníkov v prevádzkach podniku DECODOM spol. s r. o. Topoľčany pomocou zhlukovej metódy. Úprava motivačných faktorov v motivačnom programe organizácie.