Jak zásobovat maloobchodní prodejny
Odvozová logistika v obchodnom podniku. Cesty tovaru do predajne : priama dodávka, dodávka z centrálneho skladu, cross-docking a transshipment. Dve formy cross-dockingu. Vhodnosť sortimentu tovaru pre cross-docking. Hospodárnosť zásobovania formou cross-dockingu.