Maloobchod a výrobci: jak zlepšit vztahy
Spolupráca obchodného podniku s výrobcom. Predpoklady úspešnej spolupráce: prehľadnosť informácií - elektronická výmena údajov, kooperačné projekty sľubujúce úspech, priateľský odstup združený s kontrolou. Kroky k optimálnej spolupráci.