Model koncepcie služieb zameraný na financovanie neziskovej organizácie - Bačo, Tomáš, 1981-
Model marketingových aktivít zameraných na získavanie financií v neziskových organizáciách, ktorý chápe marketingový prístup ako filozofiu prejavujúcu sa v každej činnosti všetkých členov neziskovej organizácie. Takýto komplexný prístup v chápaní marketingu má následný dopad na získavanie potrebných finančných zdrojov nevyhnutných pre samotné naplnenie cieľa organizácie. Model "4P" zameraný na získavanie zdrojov a jeho interakcie s okolím organizácie.