Prieskum prínosov pilotného ročníka projektovej výučby v rámci programu "Economics Development Unit" na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Klepochová, Dagmar, 1968-
Prezentácia výsledkov z prieskumu prínosov projektovej výučby odborných predmetov na Katedre marketingu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v rámci programu "Economics Development Unit (EDU). Projekt je zameraný na zblíženie školy s hospodárskou praxou a na riešenie konkrétnych zadaní z praxe v rámci pedagogického procesu.