Rozvoj globálneho trhu v znamení nových marketingových trendov - Balhar, Vítězslav, Jr
Zmena charakteru marketingu v 80 tych rokov 20. storočia. Vznik vzťahového marketingu a jeho podstata. Inovatívne metódy vzťahového marketingu. Integrovaná marketingová koncepcia.