Faktoring na Slovensku už nie je neznámy - Netušil, Oldřich
Vymedzenie pojmu faktoring. Faktoring na Slovensku. Typy faktoringu. Postup pri klasickom faktoringu. Výhody faktoringu. Faktoring Slovenskej sporiteľne, a.s.