Porovnávate finančné výsledky svojho podniku s konkurenciou v odvetví? - Šnircová, Jana, 1971-
Prehľad informačných zdrojov a metód pre porovnávanie finančnej situácie podnikov s ich praktickou aplikáciou v podmienkach odvetvia stavebníctva v SR. Možnosti porovnávania finančnej situácie podniku. Zdroje finančných údajov o odvetví a podnikateľských subjektoch. Finančná situácia odvetvia na základe štatistických charakteristík. Určenie finančnej pozície spoločnosti Doprastav, a.s. v odvetví. Metódy pre medzipodnikové porovnávanie. Určenie finančnej pozície spoločnosti Doprastav, a.s. v porovnaní s konkurentami.