Dlhodobé prírastkové náklady - lekcie z regulácie - Tausinger, Radoslav
Stručný popis výpočtu produktových nákladov. Súvislosti odpisových metód s nákladovými metodikami. Metodiky, ktoré sa na základe týchto rozhodnutí dajú vykonštruovať (FAHC, FACC a LRIC). Nákladové metodiky v telekomunikačnej praxi.