Enterprise performance measurement in the context of strategic management - Dubovická, Lenka
Meranie výkonnosti podnikov v kontexte strategického riadenia. Proces strategického merania výkonnosti - základné princípy, strategické miery, implementačný rámec. Agentúry špecializujúce sa na výkonnosť podnikov.