Starostlivosť o zákazníka ako faktor úspechu organizácie - Mazurkiewicz, Anna
Presunutie zákazníka do centra činností organizácie a dosiahnutie z toho vyplývajúcej konkurenčnej výhody. Zákazníci sú všeobecnou silou poháňajúcou rozvoj každej organizácie, úspech ktorej závisí vo veľkej miere na uspokojení ich potrieb a možnosti rýchleho prístupu k nim.