Právne aspekty elektronických obchodov - Holub, Dušan
Elektronický obchod je tradičným obchodom, výnimočný je svojou formou, ktorá sa zmenila a postupne sa bude meniť v závislosti od nových technológií. Na elektronický obchod sa vzťahujú všetky predpisy z oblasti obchodného práva, ako aj ďalšie s tým súvisiace predpisy. Právne aspekty elektronických obchodov. Zákon č. 22/2004 Z.z. o elektronickom obchode.