Fúzie a akvizície v bankovom sektore - Bikár, Miloš, 1973-
Transformácia bankového sektora v strednej a východnej Európe od roku 1990. Prehľad najväčších medzinárodných akvizícií bánk v Európe. Hlavné trendy v európskom bankovníctve.