Riadenie nákladov pomocou kalkulácie životného cyklu výrobku - Serina, Pavol
Podstata kalkulácie životného cyklu výrobku. Zostavovanie kalkulácie životného cyklu výrobku. Vplyv inflácie. Znižovanie nákladov vo výrobnej etape. Vzťah kalkulácie životného cyklu výrobku, kalkulácie cieľových nákladov a kaizen kalkulácie.