Spoločenská zodpovednosť firiem - Štofilová, Jana
Rôzne možnosti interpretácie definícií pojmu spoločensky zodpovedné podnikanie (SZP). Charakteristika SZP podľa Zelenej knihy Európskej komisie. Mimovládne organizácie venujúce sa spoločensky zodpovednému podnikaniu. Princípy spoločensky zodpovedného podnikania. Sociálna, ekonomická a environmentálna oblasť ako hlavné oblasti spoločensky zodpovedného podnikania. Benefity, ktoré prináša firmám spoločensky zodpovedné podnikanie. Samostatné správy veľkých spoločností o spoločenskej zodpovednosti.