Invaze privátních značek - Köppl, Ladislav
Ochota spotrebiteľov nakupovať vlastné (privátne) značky hypermarketov. Cenová výhoda vlastných značiek. Značka ako kvalita. Príslušnosť k spoločenskej skupine vyjadrená značkou. Osobná identifikácia spotrebiteľa so značkou.