Aplikácia controllingu v malých a stredných podnikoch - Foltínová, Alžbeta
Pozícia kontrolingu v podniku. Funkcie a nástroje kontrolingu. Dôvody zavádzania kontrolingu do malých a stredných podnikov. Zdroje informácií v podniku. Nástroje riadenia manažérskeho účtovníctva. Operatívne kroky pri implementácii kontrolingového systému v podniku. Definovanie atribútov a väzieb nástrojov kontrolingu: nákladové účtovníctvo a kalkulačný systém. Informačný systém pre účely kontrolingu. Metódy výpočtu výsledkov hospodárenia v podniku.