Čím se liší marketing malých a velkých firem? - Suchánek, Petr
Výsledky prieskumu realizovaného na katedre podnikového hospodárstva Ekonomicko-správnej fakulty Masarykovej univerzity v Brne. Rozdiely medzi MSP a veľkými podnikmi v prepracovanosti marketingových aktivít a v komplexnosti ich používania. Ako kto plánuje. Orientácia na produkt v MSP. Orientácia na zákazníka vo veľkých podnikoch. Význam ceny. Podceňovanie komunikačných možností obalu. Silné a slabé stránky MSP a veľkých podnikov.