Ekonomické znalecké odvetvia a špecifické prístupy pri znaleckej činnosti v Slovenskej republike - Harumová, Anna, 1955-
Metody stanovenia hodnoty podniku ako súčasť znaleckého odboru Ekonomika a riadenie podnikov. Znalecký odbor Ekonómia a manažment a jeho odvetvia: Účtovníctvo a daňovníctvo, Personalistika, Kontroling, Financie. Najpoužívanejšie špecifické prístupy a ich výpočet.