Podpora malého a stredného podnikania v SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Malé a stredné podnikanie - najrozsiahlejšia oblasť rozvinutých ekonomík. Rozdelenie podnikov podľa veľkosti. Väzba medzi podnikom a majiteľom. Osobitosti malého podnikania. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania a programy na podporu malého a stredného podnikania v SR. Štátne programy. Finančné programy.