Minimálna mzda od 1. októbra 2006 a jej praktické dôsledky - Dobšovič, Dušan
Dňa 1. 10. 2006 nadobudlo účinnosť nariadenie vlády SR č. 540/2006 Z.z., ktorým sa ustanovuje výška minimálnej mzdy. Dochádza k zvýšeniu minimálnej mzdy - cca o 10 percent. Praktické dôsledky.